Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δοκιμάζεται ξανά η Εύβοια - Πλημμυρισμένα πάνω από 200 σπίτια

10 Οκτωβρίου 2021 12:57

Τεράστιες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία «Αθηνά» στις πυρόπληκτες περιοχές - Καταστράφηκαν δρόμοι 

«Το καλοκαίρι καήκαμε. Τώρα θα πνιγούμε;», λέει κάτοικος στο protothema.gr - Επί ποδός όλο το βράδυ ο κρατικός μηχανισμός - Στη βόρεια Εύβοια εσπευσμένα ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Ώρες αγωνίας έζησαν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας οι κάτοικοι στην βόρεια Εύβοια, οι οποίοι καταγγέλλουν πως η περιοχή είναι ανοχύρωτη και δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες καια τα βίντεο του protothema.gr ο δρόμος από την Κοτσικιά προς το Λουτρό έχει καταστραφεί.

Μεγάλες καταστροφές στη Βόρεια Εύβοια 10/10/2021


Μηχανήματα έργου από το πρωί προσπαθούν να καθαρίσουν το σημείο για να μπορέσουν να περάσουν τα οχήματα με τους κατοίκους που θέλουν να φτάσουν στην παραλία.

voreia_euvoia_paralia_plimmires
voreia_euvoia10
voreia_euvoia9
voreia_euvoia_paralia
voreia_euvoia8
Στη θάλασσα έφτασαν ψυγεία και άλλα πράγματα από τα μαγαζιά και τα σπίτια των κατοίκων

«Είμαστε ανοχύρωτοι. Δεν έγιναν αντιπλημμυρικά έργα. Πρέπει να μας βοηθήσουν», ανέφερε κάτοικος της περιοχής. «Το καλοκαίρι καήκαμε. Τώρα θα πνιγούμε; Πρέπει να μας βοηθήσουν. Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ από τον φόβο μας. Έχουν κοπεί δρόμοι, έχουν γίνει κατολισθησεις έχουν πέσει δέντρα.», συνέχισε στις δηλωσεις του στο protothema.gr ο ιδιος κατοικος.
 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos