Άλμπερτ Μπουρλά: Βάζουμε την Ελλάδα στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη

12 Οκτωβρίου 2021 12:00

Mε πολύ θερμά λόγια και ενθουσιασμό μίλησε ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα όλο αυτό ο Άλμπερτ Μπουρλά αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας ο οποίος όπως τόνισε μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής για την οικονομική ανάκαμψη.

«Ο ιδιωτικός τομέας έχει να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο και η Pfizer είναι και θα είναι παρούσα σε αυτή την διαδικασία», είπε ακόμα.

Άλμπερτ Μπουρλά στα εγκαίνια κέντρου καινοτομίας της Pfizer

Ο κ. Μπουρλά, είπε ότι πλέον δημιουργούνται ευκαιρίες απασχόλησης και συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός συστήματος συνεργασιών στην χώρα. «Βάζουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη», σημείωσε.

«Είμαι περήφανος και Σαλονικιός»

Τόνισε ακόμα ότι η Pfizer δεσμεύεται να συμβάλλει στην αυτή την προσπάθεια. Δίνοντας στοιχεία για την επένδυση είπε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τους 500 και το 15% είναι Έλληνες του εξωτερικού που γύρισαν στην πατρίδα τους για να εργαστούν εδώ.


«Είμαι περήφανος Έλληνας και Σαλονικιός και λίγες πόλεις μπορούν να τα αναδείξουν όλα αυτά. Είναι μια πόλη με καρδιά και ψυχή. Είμαι γεμάτος αναμνήσεις και αισιοδοξία για όλα αυτά που θα κάνουμε τα επόμενα χρόνια», κατέληξε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos