Ξεκίνημα του πρωταθλήματος Κυκλάδων

15 Οκτωβρίου 2021 20:28

Έφτασε λοιπόν η ώρα και το πρωτάθλημα Κυκλάδων αρχίζει.

Γνωστές οι ιδιαιτερότητες του. Μια μικρή περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους που διεκπεραιώνεται κυρίως από κάποιους ανθρώπους που φροντίζουν να λύνουν τα πολλά προβλήματα, δηλαδή τους παράγοντες των ομάδων. Οι ίδιοι βεβαίως σε αρκετές περιπτώσεις συντηρούν μια νοοτροπία που έχει ξεπεραστεί από την πραγματικότητα, αλλά η γκρίνια δεν ωφελεί…

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η σύνδεση του ποδοσφαίρου με τις τοπικές κοινωνίες, ιδιαίτερα των νησιών με μικρό πληθυσμό. Είναι η καλύτερη αφορμή για την ανθρώπινη επαφή , την επικοινωνία και την παραγωγή συναισθημάτων χαράς και λύπης, ανάτασης και απογοήτευσης για όλους τους εμπλεκόμενους άμεσα η έμμεσα.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για σχεδόν αμιγώς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μπορεί μεν ως ποδοσφαιρόφιλοι να έχουμε ίσως κουραστεί από την αθλητική βιομηχανία που μας κατακλύζει όπου όλα τα ματς αρχίζουν να φαίνονται ίδια, ωστόσο η εμπειρία παρακολούθησης αγώνων στα γήπεδα των νησιών μας είναι μοναδική και προσφέρει χαρές και σκιρτήματα που μόνο όσοι τα ζήσουν αντιλαμβάνονται τη μαγεία τους.

Θα πρέπει συνεπώς να βάλουμε στο χειμωνιάτικο πρόγραμμα μας την παρακολούθηση αθλημάτων σε κλειστά ή ανοικτά γήπεδα για να ζήσουμε την ομορφιά τους!

Σήμερα ευτυχώς δεν υπάρχουν οι παλιές επικίνδυνες καταστάσεις. Αντιθέτως, οι προσωπικές φιλίες που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά με αφορμή και αιτία το ποδόσφαιρο είναι πολλές και εγκάρδιες. Προσεχώς θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τους 3 ομίλους καθώς και εκτιμήσεις για τις δυνατότητες και τους στόχους τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos