Θεσσαλονίκη: 38χρονη έγκυος πέθανε από κορονοϊό – Της πήραν το παιδί με καισαρική

01 Νοεμβρίου 2021 20:39

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με 38χρονη έγκυο που πέθανε «χτυπημένη» από κορονοϊό, αφού νοσηλεύθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πρόλαβε και έκανε καισαρική με τους γιατρούς να παίρνουν το μωρό στην 32η εβδομάδα κύησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η 38χρονη γυναίκα νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα μετέβη στο νοσοκομείο Κατερίνης λόγω δύσπνοιας.

 Η 38χρονη, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον covid, διακομίστηκε στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο. Εκεί στις 30 Σεπτεμβρίου, και ενώ βρισκόταν στην 32η εβδομάδα κύησης, οι γιατροί έκαναν καισαρική τομή και της αφαίρεσαν το έμβρυο.

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στην κλινική covid, ενώ στις 27 Οκτωβρίου κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και έχει πάρει εξιτήριο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos