Χριστούγεννα στα σπίτια τους θα κάνουν οι ανεμβολίαστοι – Όχι νέα μέτρα λένε στην κυβέρνηση

16 Νοεμβρίου 2021 21:42

Η πίεση στο σύστημα υγείας συνεχίζεται αλλά δεν προκύπτει απόφαση της κυβέρνησης για νέα μέτρα.

Μάλιστα όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός τις τελευταίες ημέρες τα ραντεβού για εμβολιασμούς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ.

Επίσης τονίζουν ότι ναι μεν δεν θα παρθούν άλλα μέτρα αλλά οι ανεμβολίαστοι θα κάνουν γιορτές στα σπίτια τους καθώς οι περιορισμοί θα συνεχίσουν να ισχύουν.

Επικαλούμενοι τα διαθέσιμα στοιχεία από τους κυριότερους δείκτες της πανδημίας του κορονοϊού, στο Μέγαρο Μαξίμου διαπιστώνουν σύμφωνα με πληροφορίες μία τάση σταθεροποίησης και μείωσης των κρουσμάτων σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ένδειξη, που όπως λέγεται, πιθανώς να σημαίνει πως βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες της κορύφωσης του τέταρτου πανδημικού κύματος. Παράλληλα, εκφράζεται ικανοποίηση για τη σημαντική αύξηση των αριθμών των ραντεβού τόσο για την α΄ δόση όσο και για την αναμνηστική, ενώ τονίζεται πως παραμένουν εν ισχύ οι κυβερνητικές δεσμεύσεις περί διαρκούς ενίσχυσης του ΕΣΥ, όπου και όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Στην κυβέρνηση θεωρούν πως η στρατηγική που ακολουθείται – το συγκεκριμένο μείγμα μέτρων – αποδίδει καρπούς. Σχετικά με το θλιβερό θέμα των απωλειών από τον κορονοϊό, από την κυβέρνηση παραπέμπουν σε ειδική ενημέρωση για το θέμα, που θα κάνει κατά πληροφορίες μεθαύριο Πέμπτη ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, και εν προκειμένω για τα συγκριτικά στοιχεία των θανάτων στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς, όπως σημειώνεται, όλες οι χώρες δεν καταγράφουν τις απώλειες από τον Covid με τα ίδια κριτήρια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos