Τζανάκης: Επόμενο μέτρο εάν δεν αποδώσουν τα νέα μέτρα ένα ιδιότυπο lockdown

22 Νοεμβρίου 2021 16:47

Για τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού που αφορούν τους ανεμβολίαστους και που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα μίλησε ο καθηγητή Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τα νέα μέτρα είναι προς την σωστή κατεύθυνση, με τον περιορισμό στην κινητικότητα των ανεμβολίαστων που συμβάλλουν στην διασπορά του ιού, αλλά και με το μέτρο για το ωράριο στο λιανεμπόριο στα μεγάλα αστικά κέντρα.

 «Επόμενο μέτρο εάν δεν αποδώσουν τα μέτρα το lockdown»
Σύμφωνα με τον κ. Τζανάκη πιστεύει ότι τα μέτρα θα αποδώσουν και θα ανακόψουν την πορεία της πανδημίας. Ωστόσο, όπως είπε «αν δεν αποδώσουν θα πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα και ενδέχεται να πάμε σε νέο ιδιότυπο lockdown».

Από την πλευρά του ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης,, είπε ότι περιμένουμε να δούμε αποκλιμάκωση από τον Δεκέμβρη αλλά πρέπει και μετά να συνεχίσουν να ισχύουν και να τηρούμε τα μέτρα, σημειώνοντας ότι δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε επειδή θα είναι γιορτές.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos