Αθλητικοί, πολιτιστικοί και περιβαλλοντικοί σύλλογοι καθιερώνουν την paron card

24 Νοεμβρίου 2021 22:54

Σχέδιο δημιουργίας δικτύου με επικεφαλής τον επιχειρηματία και επίτιμο πρόεδρο του μπασκετικού Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρη Αγγελλόπουλο

Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για τη δημιουργία ενός δικτύου αθλητικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών σωματείων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την οικονομική επιβίωση και χρηματοδότηση των δράσεών τους, αλλά και με θέσπιση πολλών προνομίων για τα μέλη του, ακόμα και με την απόκτηση εκπτωτικής κάρτας για χρήση σε πάμπολλες καθημερινές συναλλαγές, βρίσκεται στα σκαριά από μία ομάδα ανθρώπων, με επικεφαλής τον επιχειρηματία και επίτιμο πρόεδρο του μπασκετικού Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρη Αγγελλόπουλο (φωτογραφία).

Η ιδέα είναι πρωτοποριακή και ξεκίνησε από την ανάγκη να αναπτυχθούν και να στηριχθούν τα σωματεία, που δραστηριοποιούνται σε αυτά τα ευαίσθητα και σημαντικά πεδία (αθλητισμός, πολιτισμός περιβάλλον), αλλά ταυτόχρονα να ενδυναμωθούν οικονομικές δραστηριότητες και να προκύψουν επωφελείς για όλους συνεργατικές κινήσεις.

 Η ρηξικέλευθη πρωτοβουλία φέρει το όνομα Π.Α.Ρ.Ο.Ν (Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων) και έχει ως κύριο σκοπό να θέσει υπό τη σκέπη της μία άτυπη συνένωση δεκάδων αθλητικών ομάδων, αλλά και συλλόγων αποτελώντας έναν «μεγάλο οργανισμό» που θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη και προνόμια στα συνεργαζόμενα σωματεία, όπως για παράδειγμα κοινές χορηγίες, τεχνογνωσία, εκδηλώσεις, διοργάνωση τουρνουά σε Ελλάδα κι εξωτερικό, αλληλοϋποστήριξη σε περιπτώσεις μετεγγραφών αθλητών, εποικοδομητικό διάλογο για ανταλλαγή απόψεων ή/και άσκηση πίεσης στους αρμόδιους φορείς, όταν αυτό απαιτείται κτλ.

Σημείο αναφοράς και δυνατό όπλο της κίνησης αυτής θα είναι η καθιέρωση της κάρτας, την οποία θα μπορούν να αποκτούν, με μία μικρή συνδρομή όλοι όσοι ανήκουν στα συνεργαζόμενα σωματεία και η οποία θα λειτουργεί ως… πάσο για μία σειρά από προνόμια, δώρα και εκπτώσεις, για τους κατόχους της.

«Φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσουμε μια άτυπη συνεργασία μεταξύ αθλητικών σωματείων και συλλόγων, έτσι ώστε και να βοηθιούνται τα σωματεία οικονομικά, αλλά και τα μέλη τους να απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια μέσω της paron-card. Ωστόσο επειδή ο σύλλογός μας είναι και πολιτιστικός και περιβαλλοντικός, σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το περιβάλλον, να δημιουργήσουμε γήπεδα όπου είναι δυνατόν και να καταφέρουν τα αθλητικά σωματεία να έχουν μια οικονομική ανεξαρτησία» δηλώνει στο protothema.gr ο κ. Αγγελόπουλος. Όπως εξηγεί «η κάρτα μέλους Π.Α.Ρ.Ο.Ν. συνεπάγεται μεγάλα εκπτωτικά προνόμια στην αγορά προϊόντων ή/και υπηρεσιών διαφόρων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ρουχισμού, εστίασης, αισθητικής κτλ. αυτομάτως με την επίδειξή της κατά την είσοδο στο κατάστημα (π.χ. σε επιχειρήσεις / καταστήματα εστίασης, ψυχαγωγίας κτλ.) ή λίγο πριν την τελική πληρωμή στο ταμείο της εκάστοτε συνεργαζόμενης επιχείρησης (π.χ. επιχειρήσεις ρουχισμού, σουπερμάρκετ κτλ.) θα λαμβάνει την συμφωνημένη έκπτωση».

Στόχος του Συλλόγου είναι μέχρι το τέλος του 2022 να έχει τουλάχιστον 10.000 μέλη και να συνεργάζεται με 50 σωματεία. Μέλος στο ΠΑΡΟΝ μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε θέλει, αρκεί να ανήκει σε κάποιο σωματείο, το οποίο να συνεργάζεται με τον Σύλλογο. «Εμείς απευθυνόμαστε σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινήσαμε από τα νότια προάστια της Αττικής, αλλά συζητάμε με Μύκονο, Αγρίνιο, Νάξο και αθλητικά σωματεία και συλλόγους όλης της Ελλάδας» επισήμανε ο κ. Αγγελόπουλος ο οποίος τόνισε ότι ήδη το ΠΑΡΟΝ έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με εταιρεία ενέργειας, με σούπερ μάρκετ και φυσικά με χώρους εστίασης και ένδυσης. «Συζητάμε ακόμη και με δυο Τράπεζες έτσι ώστε ο κάτοχος της κάρτας να έχει έκπτωση ακόμη και στο στεγαστικό του δάνειο» θα πει ο κ. Αγγελόπουλος ο οποίος εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξος για το μεγάλο αυτό εγχείρημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos