Πέθανε ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος της Καίτης Γκρέυ

01 Δεκεμβρίου 2021 00:15

Είχε νοσήσει με κορωνοϊό - Τι λέει η οικογένεια

Στο πένθος έχουν βυθιστεί η Καίτη Γκρέυ και η Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίες θρηνούν για τον γιο και πατέρα, αντίστοιχα, Βασίλη Ηλιάδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή.

Στο παρελθόν η Αγγελική Ηλιάδη είχε μιλήσει ανοιχτά για την κρίση που είχε περάσει η σχέση τους.

 Αρχικά ο Βασίλης Ηλιάδης εισήλθε στο νοσοκομείο, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό. Όταν πήρε εξιτήριο, τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες να κάνει δεύτερη εισαγωγή. Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Από την οικογένειά του, υποστηρίζουν ότι «έφυγε» λόγω λοίμωξης στο νοσοκομείο και όχι λόγω κορωνοϊού.

 Η κηδεία του Βασίλη Ηλιάδη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, με τους συγγενείς και τους φίλους του να του λένε το τελευταίο αντίο, συνοδεύοντάς τον στο τελευταίο του σπίτι.

Σημειώνεται ότι η Αγγελική Ηλιάδη τις τελευταίες ημέρες δεν βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά στα γυρίσματα της «Φάρμας», η οποία κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο. Τώρα κανείς δεν ξέρει αν η τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΑNT1.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos