Εμβολιασμοί: Ουρές και μιάμιση ώρα αναμονή στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ολυμπιακό Χωριό

05 Δεκεμβρίου 2021 18:24

Αυξάνεται το ενδιαφέρον των πολιτών για τους εμβολιασμούς μετά και το άνοιγμα της πλατφόρμας για την τρίτη δόση στους τρεις μήνες μετά τη δεύτερη.

Σήμερα μάλιστα η αναμονή στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ολυμπιακό Χωριό αγγίζει τη μιάμιση ώρα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μάλιστα, στο εμβολιαστικό κέντρο έχουν σχηματιστεί ουρές από πολίτες που περιμένουν να εμβολιαστούν.

 Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος της πλατφόρμας για ραντεβού με την τρίτη δόση του εμβολίου η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά χθες, μέσα σε λίγες ώρες, από το άνοιγμα της πλατφόρμας το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το πρωί του Σαββάτου είχαν κλειστεί 193.000 ραντεβού τρίτης δόσης και 8.300 ραντεβού πρώτης δόσης. Δηλαδή μέσα σε λίγες ώρες κλείστηκαν πάνω από 200.000 ραντεβού.

 Για το άνοιγμα της πλατφόρμας για την 3η δόση μίλησε χθες ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και εξήγησε τι ισχύει με τα ραντεβού για εμβολιασμό. Ο κ.Θεμιστοκλέους μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με την Φαίη Μαυραγάνη είπε το άνοιγμα της πλατφόρμας για την αναμνηστική δόση στους 3 μήνες προσέλκυσε πολύ κόσμο. Ενδεικτικά ανέφερε πως σημειώθηκε ρεκόρ με 2,2 εκατομμύρια νέους χρήστες, καθώς οι πολίτες σπεύδουν να εμβολιαστούν εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων. Παράλληλα ο κ.Θεμιστοκλέους ξεκαθάρισε ότι υπάρχει προτεραιότητα στα εμβόλια για όσους κλείνουν για την πρώτη δόση και στη συνέχεια ανοίγουν ραντεβού για όσους θέλουν να κάνουν την τρίτη δόση.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/emboliasmoi-anamoni-emboliastiko-kentro-olympiako-horio">Εμβολιασμοί: Ουρές και μιάμιση ώρα αναμονή στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ολυμπιακό Χωριό [εικόνες] </a></p>

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos