300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον αρνητή δικηγόρο – Ζητεί να δικαστεί για ψευδείς ειδήσεις

15 Δεκεμβρίου 2021 18:07
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον αρνητή δικηγόρο – Ζητεί να δικαστεί για ψευδείς ειδήσεις

test2

test2

Στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός κάνει λόγο για «εξαιρετικά επικίνδυνη» συμπεριφορά του δικηγόρου - Αρνείται την πανδημία, είναι αντιεμβολιαστής και δηλώνει δημοσίως ότι οι διασωληνώσεις γίνονται χωρίς λόγο - Να γίνει η δίκη στις 14 Ιανουαρίου ζητεί ο εισαγγελέας

Να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων και να δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ' εξακολούθηση ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, αρνητής της πανδημίας, ζητεί με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Οικονόμου. Στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός κάνει λόγο για «εξαιρετικά επικίνδυνη» συμπεριφορά του δικηγόρου, ο οποίος αρνείται την πανδημία, είναι αντιεμβολιαστής και δηλώνει δημοσίως ότι οι διασωληνώσεις ασθενών με covid-19 γίνονται χωρίς λόγο.

Όπως αναφέρει στην πρότασή του ο κ. Οικονόμου, η συμπεριφορά αυτή του κατηγορούμενου είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη» και οι απόψεις που προβάλλει για τα εμβόλια και την πανδημία είναι αναληθείς και αβάσιμες και εάν υιοθετηθούν έστω κι από μέρος του πληθυσμού, υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει γενικευμένη εξάπλωση του ιού.

 Με το σκεπτικό αυτό εισαγγελέας προτείνει την απόρριψη της προσφυγής του δικηγόρου ο, ο οποίος ζητεί να μην δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση.

Χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας αναφέρει στην πρότασή του για το δικηγόρο: «Η παραπάνω αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου παρουσιάζεται εξαιρετικά επικίνδυνη διότι εν μέσω πανδημίας στη χώρα μας διαθέτει και διασπείρει προφανώς ψευδείς και αβάσιμες ειδήσεις ικανές να προκαλέσουν σοβαρές ανησυχίες και φόβο στους πολίτες της χώρας και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην δημόσια υγεία και το κυριότερο τα γεγονότα τα οποία παραθέτει μέσω του διαδικτύου είναι προφανώς αναληθή, χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τους ιατρούς και τα στελέχη του υγειονομικού προσωπικού οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με κίνδυνο της υγείας τους ακόμη και τη ζωή τους ενώ εκφέρει και ακραίες αντιεπιστημονικές απόψεις παντελώς ατεκμηρίωτες για το εμβόλιο κατά του Covid προτρέποντας με ευθύ τρόπο τους πολίτες να μην εμβολιάζονται διότι με τις υποτιθέμενες παρενέργειες τους οδηγεί στο θάνατο. Όλα τα παραπάνω στις κρίσιμες για τη χώρα μας περιστάσεις πέραν του ότι είναι αναληθή και αβάσιμα διότι συνοδεύονται και από περιστατικά τα οποία ουδέποτε έχουν συμβεί – εκατοντάδες ασθενής διακομίστηκε με παρενέργειες του εμβολίου που αποκρύπτονται από το ιστορικό τους – εμφανίζουν και τον κίνδυνο εάν υιοθετηθούν από μέρος του πληθυσμού να έχουμε γενικευμένη εξάπλωση του ιού…».

Μετά την υποβολή της πρότασης του εισαγγελέα, αρμόδιο να αποφανθεί επί της προσφυγής του δικηγόρου, είναι το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Σήμερα, εν των μεταξύ, ο δικηγόρος έδωσε εξηγήσεις σε πταισματοδίκη ως ύποπτος τέλεσης κακουργηματικών πράξεων και συγκεκριμένα για συνέργεια σε θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο, συνέργεια στην παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοιού καθώς και για συμμετοχή σε αυτοκτονία (πλημμέλημα). Η κλήτευσή του αφορά σε μια άλλη δεύτερη δικογραφία που βρίσκεται ανοιχτή στην εισαγγελία και η οποία σχετίζεται με το θάνατο 54χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από κορωνοϊό τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η θανούσα ήταν ανεμβολίαστη και αρνούνταν να διασωληνωθεί. Μάλιστα, ως φυσικός αυτουργός των συγκεκριμένων πράξεων καλείται αύριο να δώσει εξηγήσεις και ο σύζυγος της 54χρονης γυναίκας.

Ο δικηγόρος προσερχόμενος σήμερα στον πταισματοδίκη ανέφερε, σε αντίθεση με τα όσα του αποδίδονται, ότι ο ίδιος είχε συστήσει στην 54χρονη να διασωληνωθεί. Ακόμη, υποστήριξε ότι ευθύνες πρέπει αναζητηθούν στους γιατρούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ πήραν εισαγγελική εντολή στις 12 το μεσημέρι να διασωληνώσουν την ασθενή το έκαναν στις 8 το βράδυ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κανονικά οι πτήσεις της Aegean και της Olympic Air την 1η Οκτωβρίου
  • «Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου»: Η πρώτη δήλωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα
  • «XrimaSMS»: Νέα ηλεκτρονική απάτη (Βίντεο)
  • Συνελήφθη ο Βασίλης Μπισμπίκης – Προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μια γκαραζόπορτα στην Φιλοθέη
  • Απίστευτο βίντεο: Λαρισαίος παίζει μπουζούκι δίπλα σε... αρκούδα στη Ρωσία (Βίντεο)
  • «Κλήρωσε» η φορολοταρία της ΑΑΔΕ, δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Κορονοϊός 15/12: 4.801 νέα κρο...
Κορωνοϊός: 2 κρούσματα στην Πά... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

 

cavo doro 22

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Οκτώβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: H εκτός καθιερωμένων ομιλία του Ιερέα πατρός Στυλιανού που προκάλεσε αίσθηση κατά την επίσκεψη Βρούτση (Bίντεο)

Πάρος: H εκτός καθιερωμένων ομιλία...

25 Σεπτεμβρίου 2025
Κυκλάδες - Δωδεκάνησα: Οριστικό «στοπ» από το ΣτΕ στις ανεμογεννήτριες σε 14 νησίδες

Κυκλάδες - Δωδεκάνησα: Οριστικό «στ...

24 Σεπτεμβρίου 2025
Πάρος, Κ. Μπιζάς – Μ. Κωβαίος: Όσα είπαν κατά την επίσκεψη Βρούτση για τα δύο νέα, σπουδαία αθλητικά έργα που θα γίνουν στο νησί (Bίντεο)

Πάρος, Κ. Μπιζάς – Μ. Κωβαίος: Όσα...

24 Σεπτεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Κύπελλο Κυκλάδων: Ο Νηρέας πανηγύρισε τη νίκη - πρόκριση απέναντι στον Α.Ο.Π.

Κύπελλο Κυκλάδων: Ο Νηρέας πανηγύρι...

01 Οκτωβρίου 2025
Κύπελλο Κυκλάδων: Αποκλεισμός του Μαρπησσαϊκού από τον ανώτερο Πανθηραϊκό

Κύπελλο Κυκλάδων: Αποκλεισμός του Μ...

01 Οκτωβρίου 2025
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το τετραήμερο 6-9 Σεπτεμβρίου 2025 οι λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του εορτασμού του Αγίου Εθνομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης και της 19ης Μικρασιάτικης συνάντησης που πραγματοποιήθηκαν στο Άσπρο Χωριό.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το τε...

01 Οκτωβρίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: AskNet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ