Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγή-βόμβα από τους Ράδιο Αρβύλα εναντίον του

16 Δεκεμβρίου 2021 19:37

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, αφού εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στο θύμα του κ. Παναγιωτόπουλου, κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Στο μεταξύ, στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξαιτίας της δημοσίευσης προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του, δίχως την συγκατάθεση της, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού.

Στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε την πρώτη του αντίδραση.

Την πρώτη αντίδραση του παρουσιαστή δηλαδή, μετά τον σάλο που ξέσπασε στην κοινωνία και την απομάκρυνση του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Η κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha συνέλαβε τον γνωστό παρουσιαστή έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και εκείνος αποκρίθηκε, εμφανώς ενοχλημένος, λιτά «ουδέν σχόλιο»!

Λίγες ώρες αργότερα, σήμερα Πέμπτη, η κάμερα του Tlive συνάντησε και πάλι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έξω από το σπίτι του δίχως να πει καμία κουβέντα.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos