Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας - Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάστασή του

26 Δεκεμβρίου 2021 22:28

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς σε ηλικία 76 ετών δίνει μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το «ekklisiaonline», ο κ. Κοσμάς έχει αποσωληνωθεί ενώ υποβλήθηκε σε τραχειοστομία. Η κατάσταση του οξυγόνου του επίσης έχει βελτιωθεί. Ιατρικοί κύκλοι ωστόσο χαρακτηρίζουν την κατάσταση σταθερή και τονίζουν πως δεν παύει να είναι κρίσιμη.

Ο Μητροπολίτης νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» από τις 2 Δεκεμβρίου. Αρχικά βεβαιώθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζοντας σε πρώτη φάση ήπια συμπτώματα και παρέμεινε στο σπίτι του, ενώ ήταν ανεμβολίαστος. Με την πάροδο των ημερών ωστόσο η κατάσταση του επιδεινώθηκε, παρουσίασε δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό ενώ παράλληλα ήταν απρόθυμος να νοσηλευθεί.

Εισήχθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου την 1η Δεκεμβρίου και λίγες ώρες αργότερα, διακομίστηκε διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos