Όμικρον: Σε κόκκινο «συναγερμό» η χώρα! «Έρχεται» ανατροπή για ρεβεγιόν και πρωτοχρονιάτικη διασκέδαση;

28 Δεκεμβρίου 2021 21:14

Συναγερμό έχει σημάνει στην κυβέρνηση και στην Επιτροπή των ειδικών επιστημόνων, η ψυχρολουσία με τον πενταψήφιο, για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, αριθμό κρουσμάτων τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα.

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει «εγκατασταθεί» στη χώρα, τα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα ξεπέρασαν τις 21.000 σήμερα Τρίτη 28/12 και τα σχέδια της Πρωτοχρονιάς είναι όπως είναι φυσικό στον «αέρα»!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που «τρέχουν» εξαιτίας της έκτακτης συγκυρίας, τα νέα μέτρα που αποφασίστηκε να ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου «έρχονται» νωρίτερα πριν το ποδαρικό του 2022 και θα ισχύσουν από την Πέμπτη 30/12.

Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στο τραπέζι των προτάσεων υπάρχει το περσινό «σενάριο» για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα σπίτια μας και κλείσιμο της εστίασης και των νυχτερινών μαγαζιών από τις 10 το βράδυ. Όλα αυτά φυσικά θα αποφασιστούν αύριο 29 Δεκεμβρίου από την κυβέρνηση μετά την εισήγηση των ειδικών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos