Αυτή είναι η νέα τιμή πλαφόν για τα μοριακά PCR test

03 Ιανουαρίου 2022 23:34

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα τιμή στα PCR που δεν θα υπερβαίνει τα 40-45 ευρώ. Πρόκειται για μία μεγάλη μείωση στη τιμή των μοριακών τεστ.

Την είδηση είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε «Στα rapid test έχει λειτουργήσει ο ανταγωνισμός και ενώ το πλαφόν είναι 10 ευρώ, μπορεί ο πολίτης να το βρει σε φαρμακεία και 5 και 6 και 7 ευρώ. Στο pcr test έχουν «κλειδώσει» στα 60 ευρώ οι τιμές στα ιδιωτικά κέντρα, θα ξαναδούμε την τιμή του πλαφόν, σήμερα θα ανοίξει αυτή η συζήτηση. Ξέρετε ότι άλλο κόστος έχουν για τις μεγάλες αλυσίδες και άλλες για τα μικρά διαγνωστικά κέντρα».

Η τιμή αναμένεται να πέσει από τα 60 ευρώ στα 40-45 ευρώ μετά και τις μεγάλες ουρές που παρατηρούνται σε διαγνωστικά κέντρα τις τελευταίες μέρες αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών για σενεχές testing.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos