Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Τρεις παίκτες αποχωρούν οικειοθελώς – Ποιοι μπαίνουν

15 Ιανουαρίου 2022 14:26

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάτι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Οι συνθήκες είναι δύσκολες, τα προβλήματα πολλά και μερικοί δεν αντέχουν. Μπορεί να έκαναν σαν τρελοί να μπουν, να τους βλέπαμε στα story του Ατζούν στο Instagram να πανηγυρίζουν έξαλλα για τη συμμετοχή τους, όμως τελικά δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γίνουν… Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται πλήρως ακόμα, τρεις παίκτες των Μαχητών έχουν αποχωρήσει και αναμένεται να ανακοινωθεί η φυγή τους στα επεισόδια πιθανώς του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, εκτός Survivor είναι η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η οποία εδώ και μέρες ήταν στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας. Εκτός από αυτή την αποχώρηση, υπάρχουν φήμες για ακόμα δύο, πολύ πιο ηχηρές.

Πρόκειται για τον Θανάση Μπέλλο και τον Σταμάτη Καλαφατά, οι οποίοι αποχωρούν από το Survivor έπειτα από ιατρικές εξετάσεις και εντολή γιατρού.

Ποιοι μπαίνουν στο Survivor
Μετά τις αποχωρήσεις, έρχονται και οι πρώτες προσθήκες…

Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor οι οποίοι έχουν αποχωρήσει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο. Ο πρώτος παίκτης είναι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης και η δεύτερη το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο.

Υπενθυμίζεται πως η Κάτια Ταραμπάνκο είχε βρεθεί ξανά στο Survivor και ήταν πολύ καλή αγωνιστικά, ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς επειδή αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την υγεία της.

Η εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης πιστεύει πάρα πολύ στο μοντέλο και γι’ αυτό τον λόγο της έγινε εκ νέου πρόταση για το φετινό Survivor.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos