Θεσσαλονίκη: Ένας περίεργος, απόκοσμος ήχος τρομοκρατεί τους κατοίκους

17 Ιανουαρίου 2022 17:36

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή των Μετεώρων Θεσσαλονίκης λόγω ενός παράξενου ήχου.

Ο υπόκωφος αυτός ήχος, ο οποίος μοιάζει να προέρχεται από το έδαφος, γίνεται ιδιαίτερα αισθητός στα ισόγεια σπίτια και δρόμους της περιοχής.

Τα σενάρια για την προέλευσή του
Αρκετοί τον αποδίδουν στο υδραγωγείο που βρίσκεται εκεί και σε πιθανή βλάβη στη λειτουργία του, άλλοι υποθέτουν πως ίσως οφείλεται σε κάποιον αγωγό του φυσικού αερίου, ενώ ορισμένοι αντιμετωπίζουν την κατάσταση με χιούμορ κάνοντας λόγο για… εξωγήινους ή κάποια «διαβολική σύμπτωση».

 Το «ανήσυχο» υδραγωγείο των Μετεώρων
Σύμφωνα με δημοσίευμα του thestival, ο ήχος μοιάζει να βγαίνει από το υδραγωγείο των Μετεώρων, αφού εκεί ακούγεται πιο έντονα.

Το γεγονός όμως που κάνει τον ήχο αυτόν ακόμη πιο μυστηριώδη είναι το γεγονός ότι ακούγεται ως επί το πλείστον βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τα μεσάνυχτα και έπειτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το φαινόμενο αυτό παρατηρείται το τελευταίο δεκαήμερο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο thestival, ο ήχος ακούγεται μέχρι και σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το υδραγωγείο, ενώ δίνει την αίσθηση πως κάποιος σκάβει κάτω από τον δρόμο.

 Τα τελευταία βραδιά μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που βγαίνουν από τα σπίτια τους για να ακούσουν τον ήχο που αναστατώνει μια ολόκληρη συνοικία, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που σπεύδουν και από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ της Κυριακής (16/1) στο υδραγωγείο των Μετεώρων έσπευσε ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΑΘ, αφού εκεί φαίνεται να εντοπίζεται το επίκεντρο του παράξενου αυτού ήχου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, παρά την πολύωρη εξέταση της λειτουργίας του υδραγωγείου, δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα.

 Κλιμάκιο της ΕΥΑΘ αναμένεται να βρεθεί και σήμερα στο σημείο προκειμένου να εξετάσει περαιτέρω την κα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos