300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Καλλιάνος για χιόνια στην Αττική: Χιονοθύελλες για τις επόμενες 36 ώρες

24 Ιανουαρίου 2022 15:46
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΑΙΡΟΣ
  • ΧΙΟΝΙΑ
Γιάννης Καλλιάνος για χιόνια στην Αττική: Χιονοθύελλες για τις επόμενες 36 ώρες

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Ελπίδα» με τα πρώτα χιόνια ήδη να έχουν πέσει στην Αττική, ενώ ο χιονιάς όσο περνούν οι ώρες αναμένεται να ενταθεί. Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός, ενώ σημειώνονται προβλήματα σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου.

Για την πορεία της κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας και την εξέλιξη του χιονιά τις επόμενες ώρες, μίλησε στο newsit.gr o μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. «Επειδή έχουμε αυξημένους δείκτες αστάθειας οι χιονοπτώσεις θα συνοδεύονται από ηλεκτρικές εκκενώσεις, δηλαδή από κεραυνούς και βροντές. Αυτό θα γίνεται μέχρι και αύριο το μεσημέρι» αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος.

Και προσθέτει: «Θα έχουμε και χιονοθύελλες κατά περιόδους κυρίως σε Αττική και Εύβοια. Χιονοκαταιγίδες και χιονοθύελλες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες 36 ώρες. Περισσότερη προσοχή σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια και Σποράδες. Όσον αφορά στις πόλεις, μεγάλη προσοχή στην Χαλκίδα, Λιβαδειά, Θήβα, Λαμία, βόρεια τμήματα της Αθήνας και ΝΑ Πελοπόννησο.

Το ύψος χιονιού θα φτάσει πάνω από τους 25 πόντους στα βόρια προάστια, τους 5 με 10 πόντους στο κέντρο της Αθήνας. Θα ξεπεράσει τους 40 πόντους στην Εύβοια, τους 20 πόντους σε Φθιώτιδα και Βοιωτία.

Θερμοκρασίες θα έχουμε 0 και 1 βαθμό Κελσίου και την Τετάρτη όταν έχουν σταματήσει οι χιονοπτώσεις και ξαστερώσει θα δούμε ακόμα και -4, -5 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια τμήματα της Αττικής. Τώρα στην Δυτική Μακεδονία γύρω από την Κοζάνη έχουμε θερμοκρασία -9 βαθμούς Κελσίου, στο Μέτσοβο -8, ακόμα και στα 1000 μέτρα υψόμετρο στην Πάρνηθα έχουμε -7βαθμούς Κελσίου».

 Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής
Με την κακοκαιρία «Ελπίς» να χτυπά ανελέητα και την πρωτεύουσα, έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό στην Περιφέρεια Αττικής. «Οι κεντρικές οδοί είναι ανοιχτές στο μεγαλύτερο μήκος και πλάτος της Αττικής. Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει είναι ότι η Νέα Οδός έκλεισε από πολύ νωρίς από το ύψος της Μεταμόρφωσης στην Εθνική οδό για τα βαρέα οχήματα, τα οποία τα εκτρέπει όπως και τα αυτοκίνητα που δεν έχουν αλυσίδες και αυτό έχει δημιουργήσει τρομερά προβλήματα στις αστικές περιοχές όπου εκεί έχουν εγκλωβιστεί αυτοκίνητα και εμποδίζουν προφανώς και τον αποχιονισμό των κεντρικών αξόνων» αναφέρει στο newsit.gr o Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Πού σημειώνονται προβλήματα
«Υπάρχουν οριακά έως τώρα προβλήματα στον Κηφισό υπ’ αφορμής αυτής της εκτροπής. Θεωρώ βέβαιο ότι το μεγάλο ζήτημα θα προκύψει τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα και για αυτό ακριβώς παρακαλούμε όσοι δεν έχουν κάτι σπουδαίο για το επίπεδο της μετακίνησης ή να αναβάλλουν ζητήματα τα οποία μπορούν να γίνουν τις επόμενες ημέρες να το πράξουν για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα για τους οδηγούς και τους εγκλωβισμούς» προσθέτει ο Περιφερειάρχης Αττικής.

«Όσον αφορά ένα σημείο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών που ανήκει στην Περιφέρειά μας υπάρχει πρόβλημα έντονης χιονόπτωσης, υπάρχουν εκχιονιστικά αλλά είναι πάρα πολύ επικίνδυνος ο δρόμος για οποιοδήποτε αποφασίσει να περάσει από εκεί», κατέληξε.

Στα λευκά η Μάνδρα
Για το κατάλευκο τοπίο που επικρατεί στην Μάνδρα και τα Βίλια μίλησε στο newsit.gr o Στάθης Χρήστος. Η περιοχή μας είναι πλέον αλπικό τοπίο. Έχει έντονη χιονόπτωση τόσο στην Μάνδρα όσο και στα Βίλια και στο Κριεκούκι» λέει χαρακτηριστικά ο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Και προσθέτει: «Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι στην παλιά εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών που ανήκει στην περιφέρεια, η οποία δεν είναι καθαρή από τα χιόνια και τα οχήματα μετακινούνται μετά δυσκολίας ή και δεν μετακινούνται καθόλου. Έχουμε ενημερώσει, δεν έχουν περάσει ακόμα από εκεί εκχιονιστικά».

newsit.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Kαιρός: Σε «Red Code» έξι περιοχές της χώρας για καταιγίδες – Ακυρώθηκαν δρομολόγια από Πειραιά λόγω ανέμων (βίντεο)
  • Καιρός: Νέα κακοκαιρία από Δευτέρα, καταιγίδες και άνεμοι 8 μποφόρ - Η πρόγνωση Κολυδά (Bίντεο)
  • Νέο κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών - Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη (Βίντεο)
  • Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων για 36 ώρες με προειδοποίηση και για τις Κυκλάδες - Έρχονται καταιγίδες και έντονες χιονοπτώσεις (Βίντεο)
  • Κυκλάδες, Πάρος: Καιρική επιδείνωση με θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες
  • Μαρουσάκης: Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο με κρύο και χιόνια στα ορεινά (βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Χρήσιμες συμβουλές για οδηγούς...
Κορωνοϊός: 19.075 κρούσματα σή... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιανουάριος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Αναβαθμίζονται 21 λιμάνια: Κατάπολα Αμοργού, Αιγιάλη Αμοργού, Φολέγανδρος μέσα σε αυτά

Αναβαθμίζονται 21 λιμάνια: Κατάπολα...

23 Ιανουαρίου 2026
Πάρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε κοινοτική σύμβουλος (Βίντεο)

Πάρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε κοινοτική...

23 Ιανουαρίου 2026
Δήμος Πάρου: Εγκατάσταση Ηλεκτρονικών Σειρήνων Αναγγελιών και Έγκαιρης Ειδοποίησης για την Πολιτική Προστασία

Δήμος Πάρου: Εγκατάσταση Ηλεκτρονικ...

22 Ιανουαρίου 2026

Τελευταία Νέα

Φίλιππος Φόρτωμας για το Μουσείο Χαλεπά: Πολιτισμός με σχέδιο και περιφερειακό αποτύπωμα

Φίλιππος Φόρτωμας για το Μουσείο Χα...

27 Ιανουαρίου 2026
Σύγκληση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Δήμου Πάρου και προληπτική άσκηση Πολιτικής Προστασίας «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ»

Σύγκληση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Δήμου Πάρ...

27 Ιανουαρίου 2026
ΤΑΥΦΕ: Κοπή πίτας με σημαντικές παρουσίες και θετικά μηνύματα για το Ταμείο

ΤΑΥΦΕ: Κοπή πίτας με σημαντικές παρ...

27 Ιανουαρίου 2026

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ