Κακοκαιρία «Ελπίς»-Χιόνια: Παγωμένη πόλη για 3η ημέρα η Αθήνα - Χάος στους δρόμους

26 Ιανουαρίου 2022 14:11

Η αργία φαίνεται να συμπεριλαμβάνει και τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων! - Πρωτοφανείς εικόνες σε πολλές περιοχές - Θαμμένα στα χιόνια αυτοκίνητα σε δεκάδες δήμους

Για τρίτη ημέρα παγωμένοι είναι όλοι οι δρόμοι «δευτερεύουσας» σημασίας σε δεκάδες δήμους σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, όχι μόνο στα βόρεια προάστια, όπου η χιονόπτωση ήταν σφοδρή αλλά και σε περιοχές στα νότια του λεκανοπεδίου, όπως για παράδειγμα στον Άλιμο όπου οι δρόμοι είναι αδιάβατοι. Σε πολλές περιπτώσεις είναι αποκλεισμένοι ακόμη και κεντρικοί δρόμοι!

Υπεύθυνοι των δήμων υποστηρίζουν ότι ο αποχιονισμός ξεκινά όταν σταματήσει η χιονόπτωση. Με δεδομένο όμως ότι από το πρωί της Τρίτης έχει σταματήσει να χιονίζει, δημιουργούνται τεράστια ερωτήματα για την κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών των δήμων και της Περιφέρειας Αττικής, αφού εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι σχεδόν όλοι οι δρόμοι παραμένουν καλυμμένοι από ένα πυκνό στρώμα πάγου. Παγωμένα είναι και τα πεζοδρόμια που μάλλον σε παγοδρόμια παραπέμπουν, καθιστώντας απαγορευτική τη μετακίνηση των πεζών, ακόμη κι αν φορούν ειδικά αντιολισθητικά μποτάκια και φέρουν μπαστούνια ή τα ειδικά μπατόν.

 Είναι προς διερεύνηση αν οι μηχανισμοί και οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες αλλά και η Περιφέρεια Αττικής που θα έπρεπε να έχουν ενεργοποιηθεί για τον αποχιονισμό δρόμων και πεζοδρομίων έχουν... κλατάρει, ή αν έχουν δώσει «off» ή ρεπό στους αρμόδιους υπαλλήλους με την επίκληση της αργίας, παρά το γεγονός ότι ρητώς προβλέπεται ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι εξαιρούνται και εργάζονται κανονικά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos