Αρναούτογλου: Έρχεται νέος χιονιάς το Σάββατο -Θα πλήξει και τα ορεινά της Αττικής

26 Ιανουαρίου 2022 22:05

Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια - αν και κατά πολύ ηπιότερο από της «Ελπίδας» έρχεται το Σάββατο και θα πλήξει και την Αττική, όπως προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως είχε γράψει σε πρωινή του ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου, οι όποιες χιονοπτώσεις που αναμένεται να σημειωθούν το ερχόμενο Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, στην Αττική, δεν θα έχουν καμία σχέση με τη χιονόπτωση της 24ης Ιανουαρίου.

 Και όπως τονίζει στην ίδια δημοσίευση, «θα εντοπίζονται σε ορεινές περιοχές του νομού Αττικής, χοντρικά πάνω από τα 500 με 600 περίπου μέτρα και θα έχουν πολύ μικρότερη ένταση και διάρκεια, ενώ βροχές κατά διαστήματα θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές του νομού».

Γιατί πήγε στραβά η διαχείριση της κακοκαιρίας -Η ανώμαλη προσγείωση του Χρήστου Στυλιανίδη στην ελληνική πραγματικότητα
Ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στην επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες και στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Αν και, όπως δήλωσε, ο καιρός αναμένεται να μαλακώσει αρκετά το επόμενο 48ωρο, ο καιρός, μετά, θα επιδεινωθεί με χιονοπτώσεις, κυρίως στις ορεινές περιοχές.

 Δείτε το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos