Σασμός: Ο Πέτρος Βρουλάκης επιστρέφει στη σειρά

06 Φεβρουαρίου 2022 00:33

Κι όμως, ο Πέτρος Βρουλάκης επιστρέφει στη σειρά Σασμός, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή. Ο θάνατος αυτός συγκλόνισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν να ξεσπάσουν στα social media, εκφράζοντας τα παράπονά τους.

Μόνο που η αγαπημένη μας σειρά δεν αφήνει ποτέ τόσο εύκολα τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο πρωταγωνιστής δε θα αποχαιρετήσει τόσο γρήγορα το κοινό του.

Ο Πέτρος Βρουλάκης επιστρέφει στη σειρά Σασμός, μέσα από flashbacks και αναμνήσεις. Η Σεμίνα, η Αργυρώ, η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη θα ανατρέξουν πολλές φορές στο παρελθόν, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να εμφανίζεται τακτικά, σε αρκετές σκηνές, παρά τον “θάνατό του”.

Ο Πέτρος Βρουλάκης επιστρέφει στη σειρά Σασμός

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σεμίνα θα επιστρέψει στην Κρήτη, ανοίγοντας ξανά την φρικτή αυτή υπόθεση της δολοφονίας. Το περιστατικό αυτό θα ζωντανέψει ξανά στη μνήμη της, φέρνοντας στην επιφάνεια την σκληρή αλήθεια…

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos