Θεοδωρικάκος: «Η ΕΛ.ΑΣ ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανάρτησαν το κατάπτυστο πανό στην Τούμπα»

27 Φεβρουαρίου 2022 19:51

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με ανάρτηση του στο twitter ανακοίνωσε την ταυτοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ που ανέβασαν το άθλιο πανό... συμπαράστασης στους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού

Λίγες ημέρες μετά την απαράδεκτη ενέργεια που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, οι «αλληλέγγυοι» στους δολοφόνους θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Όπως ανακοίνωσε ο Τάκης Θεωδορικάκος, η ελληνική αστυνομία ταυτόποιησε αυτούς που ανέβασαν το κατάπτυστο πανό συμπαράστασης στους δολοφόνους του Άλκη, στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μίντιλανττο βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

 «Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

 Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πανό έγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη, ωστόσο η άμεση αντίδραση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και τα γρήγορα αντανακλαστικά της ΕΛ.ΑΣ έφεραν την προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και πλέον με την ταυτοποίηση των δραστών τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos