Τσιόδρας: Χρειαζόμαστε ένα αποτελεσματικό εμβόλιο - Πότε θα υποχωρήσει η πίεση

07 Απριλίου 2022 20:55

 Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum) για την πορεία της πανδημίας του κορονoϊού μίλησε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, η πίεση από τον κορονoϊό θα υποχωρήσει μέχρι τον Ιούνιο και από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πρέπει να φροντίσουμε για αποτελεσματικά συστήματα επιτήρησης.

Τι είπε για τα εμβόλια
Ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε, επίσης, ότι χρειαζόμαστε ένα αποτελεσματικό εμβόλιο, καθώς με αυτά που υπάρχουν υποχωρεί η προστασία με το πέρασμα του χρόνου.

Έπειτα, ο καθηγητής πρόσθεσε ότι πρέπει να αποφασιστεί η δοσολογία των νέων εμβολίων, ώστε να απαιτείται μόνο μία δόση κάθε δύο ή τρία χρόνια.

Ο κ. Τσιόδρας εκτίμησε ότι η ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους είναι ζητούμενο τα επόμενα χρόνια, ειδικά σε χώρους όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε και στον τρόπο διασποράς της πληροφορίας, σημειώνοντας: «Η επιδημία της πληροφορίας, με κακό τρόπο, έκανε κακό στην Επιστήμη και θα συνεχίσει να κάνει κακό».

Ο Σωτήρης Τσιόδρας προειδοποίησε ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορονoϊό, λύνοντας τα επιμέρους προβλήματα Δημόσιας Υγείας, όπως η ποιότητα του αέρα και οι ζωονόσοι.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos