Άγριο έγκλημα στην Τήνο: Ομολόγησε ο 93χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ 50χρονο αγιογράφο

10 Απριλίου 2022 14:37

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου, από το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι, στη Χώρα του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ηλικιωμένος άνδρας περίπου 93 ετών, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε έναν 50χρονο συντοπίτη του, αγιογράφο Σ.Μ., την ώρα που εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο. Ο ηλικιωμένος στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο. Λέγεται πως οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια κλπ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα το σπίτι δίπλα από τον δράστη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του cyclades24 αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν -Επί 5 λεπτά τη σκότωνε, ένα μήνα θέατρο
Η είδηση της άγριας δολοφονίας μέρα μεσημέρι έχει συγκλονίσει το νησί της Τήνου. Ο υπερήλικας φέρεται να είναι άτομο με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς, γνωστός στο νησί, ενώ το θύμα, σύμφωνα με το tinostoday ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον δράστη και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου όπου και ομολόγησε. Σύμφωνα με το cyclades24, στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos