Πάτρα: Νέα εξέλιξη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Η ανακρίτρια ζητά ενημέρωση από τον ΕΟΦ για τη διαδρομή της κεταμίνης

13 Απριλίου 2022 18:50

Συγκεκριμένα ερωτήματα θέτει προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) η 18η τακτική ανακρίτρια που ερευνά το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα, στον οργανισμό της οποίας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη.

Η ανακρίτρια με αίτημα της προς τον ΕΟΦ ζητά να της διαβιβαστούν στοιχεία για την κεταμίνη, ώστε να ενημερωθεί για δεδομένα που θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της έρευνας της για την υπόθεση.

Η δικαστική λειτουργός ζητά να ενημερωθεί επίσημα για κυρίως δύο παραμέτρους:

 Η πρώτη αφορά τη διανομή της ουσίας με την ανακρίτρια να ζητά να μάθει πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα. Η δεύτερη σχετίζεται με τον τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί την επίμαχη ουσία, νόμιμα ή παράνομα. Ζητά μάλιστα να επικεντρωθούν οι απαντήσεις του ΕΟΦ, ως προς αυτό το θέμα, στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos