Φορολοταρία Μαρτίου: Έγινε η κλήρωση, δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

27 Απριλίου 2022 14:53

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φορολοταρίας από την ΑΑΔΕ, που αφορά στις συναλλαγές που έγιναν τον Μάρτιο -  Δείτε αν κερδίσατε

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φορολοταρία αποδείξεων που διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων κάθε μήνα και ήδη από τον προηγούμενο μήνα χαρίζει μέχρι και 50.000 ευρώ σε έναν υπερτυχερό.
Τα μηνιαία χρηματικά έπαθλα είναι έως 50.000 ευρώ και υπάρχει μια ετήσια κλήρωση όπου 12 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν 100.000 ευρώ ο καθένας. Κάθε έτος θα διεξάγονται 12 κληρώσεις σε μηνιαία βάση και μία σε ετήσια.

Δείτε ΕΔΩ, αν κερδίσατε

Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα 556 φορολογούμενοι είναι τα εξής

1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
 
5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας

50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας

500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας
 
Η κατάθεση των χρημάτων στον δικαιούχο που θα κερδίσει στην φορολοταρία, γίνεται με τη δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet.

Όποιος έχει κερδίσει και δεν έχει δηλώσει τον λογαριασμό, τότε έχει στη διάθεση του προθεσμία τριών μηνών για να το πραγματοποιήσει.

Τα εν λόγω χρηματικά ποσά είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos