Συνελήφθη ο νεαρός που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα στην Αιδηψό - Νέα ανάρτηση Θεοδωρικάκου

02 Μαϊος 2022 18:40

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media.

 

"Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη", αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ώρες νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας είχε ζητήσει την άμεση ταυτοποίηση του δράστη και τη σύλληψή του. Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα social media, κάτι που προκάλεσε και την κινητοποίηση των Αρχών. Έτσι, ο κ. Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης που κλώτσησε το γατάκι για να πέσει στη θάλασσα.

{https://www.facebook.com/photo.php?fbid=538665077614718&set=a.467650091382884&type=3}

{https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1521050314710949889?s=20&t=OVq9C6KhWQf2t0-CXPtxyw}

{https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1521068590904094720?s=20&t=mh5iCJCFiffUPMW7knZvfg}

Η "απάντηση" που έδωσε για την κλωτσιά στο γατάκι

Από την πλευρά του, ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο, αφού πρώτα έγινε δέκτης αντιδράσεων για την πράξη του, επέλεξε να απαντήσει με ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις μέσα από στο story στο Instagram, παραθέτοντας και φωτογραφίες του κατοικίδιού του για να αποδείξει ότι... είναι φιλόζωος.

Στην πρώτη του απάντηση ο δράστης βρίζει χυδαιότατα όλους αποκαλώντας τους ξανά και ξανά "μ@@@ες", ενώ καταλήγει να πει πως "για τον π@@@ο είστε ρε μα@@@ες".

Στην υποτιθέμενη απάντησή του λέει κάποια στιγμή, "σιγά που το σκοτώσαμε το γατί", ενώ τονίζει πως τα social media έκαναν το θέμα μεγάλο και πως ο ίδιος έχει 20 γατιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos