Χαλκιδική-Το DNA μίλησε: Ο βοσκός είναι ο βιαστής της 22χρονης

03 Ιουνίου 2022 14:04

Χαλκιδική:

Ένας βοσκός αλβανικής καταγωγής είναι ο βιαστής της 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής καθώς οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση, μέσω τεστ DNA, του δράστη του βιασμού της νεαρής κοπέλας και πρόκειται για τον βοσκό, ο οποίος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον 56χρονο κρατούμενο των φυλακών Κασσάνδρας που κατηγορήθηκε αρχικά.
Οι Αρχές εντόπισαν το DNA του βοσκού στην καλύβα που διέμενε και τον ταυτοποίησαν από δειγματοληψία που έκαναν όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σε κλινοσκεπάσματα στο μαντρί του. Από τη στιγμή του βιασμού, την προηγούμενη Τρίτη, εξαφανίστηκε από την περιοχή και αναζητείται.

Η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ πως οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

 Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.

«Βόμβα»: Κορυφαίος προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται ότι ζήταγε μασάζ από ανήλικους αθλητές ενώ έβλεπε πορνό
03/06/2022
|
1Άλκης Καμπανός: Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τη δολοφονία του
Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos