Έφτασε και στην Αττική η κακοκαιρία - Ποιες περιοχές πλήττουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

06 Ιουνίου 2022 21:46

Ξεκίνησαν τα φαινόμενα στα βόρεια προάστια της Αθήνας, κατευθύνονται νοτιότερα

Έφτασαν και στην Αττική τα έντονα καιρικά φαινόμενα για τα οποία είχε προειδοποιήσει προ ημερών η ΕΜΥ. Στα βόρεια προάστια της Αθήνας η βροχή έχει ξεκινήσει με τα φαινόμενα να κατευθύνονται προς τα νότια της πρωτεύουσας, ενώ το σκηνικό του καιρού συνθέτουν η πτώση της θερμοκρασίας και οι κεραυνοί.

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες αλλά και χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα 06/06 στα ηπειρωτικά, επιβεβαιώνοντας τις προγνώσεις για ενισχυμένη αστάθεια. Ήδη νωρίτερα, το κύμα της κακοκαιρίας που ξεκίνησε από τη Βόρεια Ελλάδα έπληξε την ευρύτερη περιοχή δημιουργώντας προβλήματα από το έντονο μπουρίνι, με πλημμυρισμένους δρόμους και πτώσεις δέντρων. Στη συνέχεια η κακοκαιρία κατευθύνθηκε νοτιότερα, χτυπώντας πολλές πόλεις της Θεσσαλίας.

 Σύμφωνα με το meteo, το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις 20:00 περίπου καταγράφηκε στην Κοίμηση Σερρών (29 χιλιοστά) ενώ το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» κατέγραψε περίπου 7.400 κεραυνούς, 6.300 επάνω από την ξηρά και 1.100 επάνω από τη θάλασσα.

{https://www.youtube.com/watch?v=gXnEToiKK1Q}

{https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/384363500419271}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos