Λαμία: Βγήκε νικητής μετά από 154 μέρες σε ΜΕΘ, είχε κολλήσει κορονοϊό τον Ιανουάριο

21 Ιουνίου 2022 23:45

Τελικά το «θαύμα» έγινε και ο 61χρονος το μεσημέρι της Τρίτης αποχαιρέτισε με συγκίνηση τα πρόσωπα που είχαν γίνει για 5 μήνες η «δεύτερη οικογένειά» του.

Εξιτήριο δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε 61χρονο άνδρα που είχε νοσήσει από κορονοϊό τον περασμένο... Ιανουάριο.

 Η περιπέτεια του 61χρονου ξεκίνησε με τη διασωλήνωσή του στις 19 του περασμένου Γενάρη, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε ο κορονοϊός.

Σύμφωνα με το lamiareport, μαζί με την Ομάδα της ΜΕΘ, ο 61χρονος πάλεψε για ένα και πλέον μήνα όταν και αρνητικοποιήθηκε, όμως η κατάστασή του παρέμενε εξαιρετικά σοβαρή. Για αυτό και στις 24 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ καθώς ήταν απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.

 Τελικά το «θαύμα» έγινε και ο 61χρονος αποχαιρέτισε με συγκίνηση τα πρόσωπα που είχαν γίνει για 5 μήνες η δεύτερη οικογένειά του. Επόμενος σταθμός γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα όπου θα συνεχίσει τον αγώνα του πλέον για να σταθεί και πάλι στα πόδια του όπως και προ covid.

dikaiologitika.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos