Εκδήλωση πυρκαγιάς Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στο Πέραμα

22 Ιουνίου 2022 12:43

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος, για την εκδήλωση πυρκαγιάς στο υπό επισκευή Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο ''ANDROS QUEEN'' σημαίας Τόγκο, με δεκαεννέα (19) μέλη πληρώματος, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο εντός της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με πέντε (05) βυτιοφόρα οχήματα και δύο (02) πυροσβεστικά πλοία, όπου με τη συνδρομή του πληρώματος του εν λόγω πλοίου και του προσωπικού της ναυπηγοεπισκευαστικής επιχείρησης, προέβησαν στη κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία είχε εκδηλωθεί στο χώρο πλυντηρίων στο τελευταίο κατάστρωμα.

Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ANDROS QUEEN'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos