Έτσι έγινε το ατύχημα με τα σκάφη στα γυρίσματα του «Γάμος αλά ελληνικά»

24 Ιουνίου 2022 13:29

Μόνο ένα άτομο και ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε από τη σύγκρουση των δύο ταχύπλοων στην Παλαιά Φώκαια σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Οπως έγινε γνωστό, το πρωί, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το «Γάμος αλά ελληνικά 3» της Ελληνοαμερικανίδας Νία Βαρντάλος, σημειώθηκε ένα σοβαρό ατύχημα όταν δύο σκάφη με ηθοποιούς και τεχνικούς συγκρούστηκαν. Ένα από τα δύο σκάφη τούμπαρε, επιβαίνοντες και των δύο σκαφών βρέθηκαν στο νερό και ένας εξ αυτών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε πιει νερό.

 Πώς έγινε το ναυτικό ατύχημα στην Παλαιά Φώκαια, στα γυρίσματα του «Γάμος αλά ελληνικά»
Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα με τα δύο σκάφη που συμμετείχαν στα γυρίσματα του «Γάμος αλά ελληνικά», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida έγινε ως εξής: Στο ένα ταχύπλοο επέβαιναν οκτώ τεχνικοί της ταινίας της Νία Βαρντάλος και στο άλλο σκάφος κομπάρσοι και ηθοποιοί. Το σενάριο προέβλεπε τα δύο ταχύπλοα να διασταυρώνονταν για να ληφθεί το το πλάνο που ήθελαν. Ωστόσο, από λάθος του χειριστή του σκάφους στο οποίο επέβαιναν οι ηθοποιοί και οι κομπάρσοι, αυτό προσέκρουσε πίσω δεξιά σε αυτό των τεχνικών. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν, όπως προαναφέρθηκε, κάποιοι από τους επιβαίνοντες να πέσουν στη θάλασσα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν για βοήθεια επτά σκάφη που βρίσκονταν εκεί για ασφάλεια.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα. Πρόκειται για sequel της πολύ γνωστής ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» της Νία Βαρντάλος, που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Πριν από δύο ημέρες η ίδια η Βαρντάλος ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων στην Ελλάδα για το τρίτο μέρος της ταινίας. Τα γυρίσματα για την ταινία αναμένεται να γίνουν σε Αθήνα και Μύκονο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos