Φορολοταρία Μαΐου 2022: Έγινε η κλήρωση, δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

27 Ιουνίου 2022 14:46
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φορολοταρία αποδείξεων για τις συναλλαγές Μαΐου που διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων κάθε μήνα.

Τα μηνιαία χρηματικά έπαθλα είναι έως 50.000 ευρώ και υπάρχει μια ετήσια κλήρωση όπου 12 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν 100.000 ευρώ ο καθένας. Κάθε έτος θα διεξάγονται 12 κληρώσεις σε μηνιαία βάση και μία σε ετήσια.

Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα 556 φορολογούμενοι είναι τα εξής:

1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας
50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας
500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας

 

Όποιος έχει κερδίσει και δεν έχει δηλώσει τον λογαριασμό, τότε έχει στη διάθεση του προθεσμία τριών μηνών για να το πραγματοποιήσει.

 Τα εν λόγω χρηματικά ποσά είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos