Προβολή της Πάρου σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω διοργάνωσης Press & Fam Trips

04 Ιουλίου 2022 15:50

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας για τη καλύτερη τουριστική προβολή και προώθηση της Πάρου συμμετείχε τον περασμένο μήνα στη διοργάνωση των παρακάτω δράσεων:

  • Επίσκεψη του μάνατζερ του γαλλικού ταξιδιωτικού γραφείου “Oceans-Voyages”(https://www.oceans-voyages.com/) κυρίου Jerome Evanno. Ο κύριος Evanno με αφορμή τη συμμετοχή του πέρυσι στη δράση "Virtual Greek Event" του οργανισμού “Interface Tourism France”, αποφάσισε να επισκεφθεί ο ίδιος το νησί της Πάρου με σκοπό την ένταξη του προορισμού στα πακέτα διακοπών του ταξιδιωτικού γραφείου “Oceans-Voyages”.
  • Επίσκεψη του φωτογράφου(FoodArt & Travel Photographer) κ. Estefano Onatrac (https://www.estefanoonatrac.com/). Ο κύριος Onatrac επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Πάρο ορμώμενος από το απαράμιλλο φυσικό τοπίο, τα μοναδικά προϊόντα και την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού.
  • Επίσκεψη του Ισραηλινού ταξιδιωτικού συγγραφέα κ. Buzzy Gordon. Ο κύριος Gordon κατοικεί στο Ισραήλ και προωθεί και προβάλει ευρωπαϊκούς προορισμούς στο εβραϊκό αναγνωστικό κοινό σε Ισραήλ και Ηνωμένες Πολιτείες. Αρθρογραφεί στην Ynetnews (Ynetnews.com), η οποία είναι η μεγαλύτερη καθημερινή ηλεκτρονική δίγλωσση ενημερωτική πύλη(news portal) του Ισραήλ, με 2.000.000 επισκέψεις μηνιαίως από εβραίους αναγνώστες από όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με την παγκοσμίως βραβευμένη ιστοσελίδα Hotel-Scoop(Hotel-Scoop.com).
  • Γυρίσματα ενός επεισοδίου της εκπομπής «Χωρίς Πυξίδα» της κρατικής τηλεόρασης(ΕΡΤ). Η εκπομπή «Χωρίς Πυξίδα» προβάλλει τους αρχαιολογικούς χώρους, τις νόστιμες παραδοσιακές συνταγές, τα ιδιαίτερα τοπία, τα τοπικά πανηγύρια, την ιστορία και την παράδοση των ελληνικών προορισμών. Οι παρουσιαστές της εκπομπής – Πηνελόπη Πλάκα και Γιάννης Φραγκίσκος καθώς και η υπόλοιπη ομάδα θέλουν να περάσουν στον κόσμο τον αυθορμητισμό, το πάθος για ζωή και τη δίψα για εξερεύνηση.

Ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί θερμά τις κάτωθι επιχειρήσεις για τη βοήθεια και συμβολή τους στη διεξαγωγή των παραπάνω δράσεων:

Καταλύματα: Kalypso Hotel, Acron Vilas, Anna Platanou και Ambelas Mare.

Εστιατόρια, Ταβέρνες & Ουζερί: Deck, Τσιτσάνης, Έφεσος, La Piatsa, Χάλαρης και Apollon Garden.

Οινοποιεία: Μωραΐτης και Αστέρας.

Λοιπές επιχειρήσεις: Paros Diving Center, ζυθοποιεία «56 νησιά» και Κέρος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos