12 χρόνια συνολική φυλάκιση στον Λιγνάδη για τους δύο βιασμούς, πρότεινε ο εισαγγελέας

13 Ιουλίου 2022 15:30

Ο εισαγγελέας πρότεινε να επιβληθεί κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου - Νωρίτερα, το δικαστήριο επέβαλε στον σκηνοθέτη πέντε χρόνια κάθειρξη για την μία πράξη βιασμού και 10 χρόνια κάθειρξη για την άλλο βιασμό - Σε διάσκεψη το δικαστήριο για να αποφασίσει τη συγχώνευση της ποινής

Για την απόφασή του επί της τελικής ποινής που θα επιβάλλει στον Δημήτρη Λιγνάδη διασκέπτεται αυτή την ώρα το δικαστήριο. Νωρίτερα το δικαστήριο, έπειτα από διάσκεψη επέβαλε στον κατηγορούμενο κάθειρξη πέντε ετών, που είναι η χαμηλότερη που προβλέπεται, για τη μη κατηγορία βιασμού σε βάρος του Σ. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-3). Μειοψήφησαν δυο ένορκοι και ένας σύνεδρος που είχαν την άποψη ότι θα πρέπει να επιβληθεί στον κατηγορούμενο κάθειρξη επτά ετών.

Για τη δεύτερη πράξη βιασμού σε βάρος του Π., το δικαστήριο ανακοίνωσε κάθειρξη 10 ετών κατά πλειοψηφία (4-3). Σε αυτή την απόφαση μειοψήφησαν δυο ένορκοι και η πρόεδρος του δικαστηρίου που είχαν την άποψη ότι θα πρέπει να επιβληθεί στον κατηγορούμενο κάθειρξη 6 ετών. Ο εισαγγελέας πάντως ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλλει στον κατηγορούμενο συνολική ποινή 12 ετών.

Πριν από λίγα λεπτά, ο εισαγγελέας πρότεινε την επιβολή συνολικής ποινής φυλάκισης 12 ετών στον Δημήτρη Λιγνάδη, κατά συγχώνευση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos