Σάμος - Πτώση ελικοπτέρου: Δύο διασωθέντες μέχρι στιγμής από το τετραμελές πλήρωμα (Βίντεο)

13 Ιουλίου 2022 18:48

Ακόμη πιο δυσάρεστες διαστάσεις λαμβάνει η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη Σάμο καθώς έπεσε ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο με τετραμελές που επιχειρούσε στην κατάσβεσή της.

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο Mi8 μισθωμένο από την Ουκρανία έπεσε στη θάλασσα βόρεια του Παλαιοχωρίου σύμφωνα με τη φωτογραφία από το samos24 που είχε σταλεί νωρίτερα για κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Σάμο που έχει ξεσπάσει από τις 14.00.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από τη Σάμο στις 16.39 και το ατύχημα συνέβη στις 17.55 ενώ στην περιοχή που επιχειρούσε κατάσβεση επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ. Το πλήρωμα αποτελεί ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας μεταφραστής. Στην περιοχή ξεκίνησε άμεσα έρευνες το δεύτερο Mi8 και έχει φθάσει και το πλοίο του λιμενικού ενώ έχουν βρεθεί δυο διασωθέντες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης στο newsit.gr το ελικόπτερο κατέβηκε για να φορτώσει νερό και μόλις σηκώθηκε έχασε τον έλεγχο και έπεσε στη θάλασσα.

{https://www.facebook.com/watch/?v=743767503406974}

newsit.gr samos24


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos