Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την ενοχή του για δύο βιασμούς

14 Ιουλίου 2022 14:24

Αφού κατέβαλε την εγγύηση των 30.000 ευρώ, ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουλίου βγήκε από τις Φυλακές Κορυδαλλού. 

Ύστερα από 17 μήνες προφυλάκισης και αφού καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης για δυο βιασμούς, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου φεύγει από τη φυλακή. 

Μετά τη χθεσινή απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Μαρία Γκανέ, με επείγουσα παραγγελία της, ζητάει να διαβιβαστούν άμεσα τα πρακτικά και η απόφαση του δικαστηρίου για να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης.

Παράλληλα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών ζήτησε από από τον εισαγγελέα της έδρας, Κωνσταντίνο Κούντρια να της διαβιβάσει άμεσα την αναφορά του, στην οποία θα περιλαμβάνονται οι προτάσεις του επί της ενοχής του Δημήτρη Λιγνάδη, των ποινών και της αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, οι αποφάσεις του δικαστηρίου και οι μειοψηφείς τους.

tlife.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos