Ήρθε για να μείνει το «Τουρισμός για Όλους», μέχρι πότε τα voucher για δωρεάν διακοπές

15 Ιουλίου 2022 00:29

Σύμφωνα με τη σχετική τροπολογία αλλά και την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ήρθε για να μείνει, καθώς οι «δωρεάν» διακοπές θα τρέχουν και επίσημα μέχρι το 2025.

Προανήγγειλε πως το Σάββατο ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» και θα ανοίξει η πλατφόρμα Tοurism4All, ενώ νωρίτερα αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2022 του ΟΑΕΔ».

 «Μιλάμε για 150 ευρώ, από 120 ευρώ που ήταν. Το ατομικό εισόδημα είναι στα 16.000 ευρώ και το οικογενειακό στα 28.000 και αυξάνεται 1.500 ευρώ ανά παιδί» σημείωσε η υφυπουργός.

Πρόσθεσε πως το πρόγραμμα αφορά 200.000 δικαιούχους και το ποσό μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τον Ιούνιο του 2023.

«Θα έχουμε και νέο πρόγραμμα στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού, γιατί περάσαμε διάταξη να έχουμε πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” μέχρι και το 2025» συμπλήρωσε.

North Evia Pass & Samos Pass
«Θέλουμε να ενισχύσουμε τουριστικά περιοχές που ταλαιπωρήθηκαν όπως η Εύβοια και η Σάμος» δήλωσε η υφυπουργός, τονίζοντας πως η ανταπόκριση του κόσμου αναφορικά με το Samos Pass και Evia Pass, 300 και 150 ευρώ αντίστοιχα, είναι μεγάλο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos