Τα νέα scooter της Ελληνικής Αστυνομίας είναι… αλλιώς

15 Ιουλίου 2022 15:32

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ξεκίνησε τον εξηλεκτρισμό του στόλου των οχημάτων της.

Ο φακός του Newsauto «συνέλαβε» το ηλεκτρικό scooter της Seat, το ΜΟ, βαμμένο στα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας να πηγαίνει κατά πάσα πιθανότητα προς παράδοση.

Το αποκλειστικά ηλεκτρικό MO δείχνει ιδανικό για περιπολίες στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και άλλων πόλεων της χώρας χάρη στην αποσπόμενη μπαταρία του. Η αλλαγή της οποίας με μια φορτισμένη είναι πολύ εύκολη ενώ οι ενσωματωμένοι τροχοί της καθιστούν πολύ εύκολη τη μετακίνησή της ακριβώς δίπλα από μια κοινή πρίζα για να φορτίσει.

Με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία το MO μπορεί να καλύψει ακόμα και 130 χιλιόμετρα. Αν ο οδηγός του επιλέξει το πρόγραμμα οδήγησης Eco, που είναι το ένα από τα τρία διαθέσιμα -τα άλλα δύο είναι τα City και Sport.

Ο ηλεκτροκινητήρας του, που είναι ενσωματωμένες στον πίσω τροχό, αποδίδει 12 ίππους και όπως σε όλα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα εξασφαλίζει άμεση επιτάχυνση. Ενδεικτικά, τo 0-50 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,9″ και στην πράξη τα 70 χλμ./ ώρα έρχονται πριν καλά-καλά το καταλάβει ο οδηγός του.

 

Εξίσου σημαντικός για τη χρήση του από την Ελληνική Αστυνομία είναι και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα του Seat MO που μπορεί να φιλοξενήσει δυο κράνη και μικροαντικείμενα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos