«Τουρισμός για όλους»: Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών -35.000 αιτήσεις από τρία ΑΦΜ μέσα σε 3 ώρες!

16 Ιουλίου 2022 16:13

Λίγες ώρες έχουν περάσει από το άνοιγμα, μέσω του vouchers.gov.gr, της πλατφόρμας του «Τουρισμός για Όλους» και οι αιτήσεις επιδότησης των τουριστικών δαπανών διαμονής για 200.000 πολίτες έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ

Η σχετική πλατφόρμα υπενθυμίζεται ότι άνοιξε στις 12:00 το μεσημέρι και μέσα σε τρεις ώρες που βρίσκεται στον αέρα -δηλαδή μέχρι τις 15:00- έχουν υποβληθεί πάνω από 35.000 αιτήσεις.

 Σημειώνεται ότι σήμερα, να κάνουν αίτηση όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 1, 2 και 3. Όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 4, 5 και 6, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την Κυριακή 17 Ιουλίου. Από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων θα είναι ανοικτή για όλα τα ΑΦΜ και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Μπείτε εδώ για να κάνετε τις διαδικασίες.

Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού -σε συνεργασία με τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων- για την άμεση ενίσχυση της εγχώριας τουριστικής δραστηριότητας, που εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της Κυβέρνησης για τη στήριξη των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στις επιπτώσεις της παγκόσμιας πληθωριστικής κρίσης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos