Περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες στο Games&FoodFestivalPoweredby Κωτσόβολος!

18 Ιουλίου 2022 20:04

Το τριήμερο 8-10 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε το Games&FoodFestivalPoweredby Κωτσόβολος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες του Games & Food Festival Powered byΚωτσόβολος, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε θεματικά booths μεγάλων εταιρειών που σχετίζονται με το Gaming και τα gadgets τεχνολογίας, όπως αυτό του Μεγάλου Χορηγού - Κωτσόβολος αλλά και του Diamond Χορηγού - InfinityGear, της εκδήλωσης. Παράλληλα, συμμετείχαν σε πάνω από 30 τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν σε 200+ Gaming Υπολογιστές και Κονσόλες, με μοναδικά έπαθλα για τους νικητές και συνολικό PrizePool τις 40.000€.

 Οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν ακόμα στα περίπτερα των brands εστίασης, ενώ μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά shows από αγαπημένους Influencers, TikTokers, Comedians και Καλλιτέχνες, καθώς και να συνομιλήσουν μαζί τους, στα πλαίσια τουTikTokBooth - Meet and Greet για όλες τις ημέρες του τριήμερου.

Τα δρώμενα της εκδήλωσης, αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους, ενώ το φεστιβάλ έγινε η μοναδική Ελληνική εκδήλωση μέχρι τώρα που συνεργάστηκε με θεματικό περίπτερο από την πλατφόρμα του TikTok. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι μεγάλοι On-Stage Διαγωνισμοί, με δωροθεσίες από την AOC Gaming, HyperX αλλά και καταστήματα, οι οποίες ξεπέρασαν σε αξία τα 10.000€.

Η ομάδα του Games & Food Festival Powered ByKotsovolos θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για την υποστήριξη σας και την παρουσία σας!
Ευχαριστούμε τον Κωτσόβολο, Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, καθώς και τονDiamondχορηγόInfinityGearκαι τους Platinum χορηγούςCoolerMaster καιHyperX. Ευχαριστούμεακόματους Display Partners, PhilipsκαιAGON by AOC.
Ευχαριστούμεγιατηνπροσφοράτουςστηνεκδήλωση, τουςGoldχορηγούς World of Warships, Nintendo, nok-shop.gr, SteelSeries καιΙΕΚΣΒΙΕτουςSilverχορηγούςUbisoft,HADO, καιOtakuStore.grκαθώςκαιτουςυποστηρικτέςτηςεκδήλωσης, IKEA, HELL Energy, CD Media, AnimeHouse, Monsterville, 3D Revolution και Pizza Fan.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos