Τουρισμός για όλους: Έγινε η κλήρωση στο tourism4all, πότε τα αποτελέσματα

26 Ιουλίου 2022 13:30
Έγινε η κλήρωση και έως αύριο θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα για τους επιπλέον 200.000 δικαιούχους του προγράμματος “Τουρισμός για όλους”, ενημέρωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους" προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για φθηνές διακοπές.

Μάλιστα επεσήμανε ότι χθες έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος όπως και η ανάρτηση των πινάκων με τους κληρωθέντες. Μάλιστα το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.

“Φέτος η κάρτα είναι άυλη και καλύπτει άμεσα το κατάλυμα που χρησιμοποιεί ο δικαιούχος. Το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” που είχε όριο ατομικού εισοδήματος 16.000 ευρώ και όριο και οικογενειακού εισοδήματος 28.000 ευρώ, συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί, έγινε η κλήρωση χθες το βράδυ και σήμερα ή αύριο θα αναρτηθούν οι πίνακες με τους δικαιούχους αλλά θα λάβουν και email προσωπικά ο καθένας τους” ανέφερε

Υπενθυμίζεται ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

dikaiologitika.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos