Mάγεψαν οι ΟΝΙRAMA στο μεγαλύτερο beach party του φετινού καλοκαιριού!

26 Ιουλίου 2022 19:22

Ένα εκρηκτικό live πάνω στη θάλασσα πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου στη Γ' Μαρίνα Γλυφάδας οι ΟΝΙRAMA, παρουσία 2.500 ατόμων που διασκέδασαν σε ένα μεγάλο beach party, παρέα με το πιο δυναμικό συγκρότημα.

Από νωρίς το απόγευμα ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο χώρο, γεμάτος κέφι και διάθεση να απολαύσει τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες του συγκροτήματος, να χορέψει και να τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια.

Τη βραδιά άνοιξε η Ιωάννα Καβρουλάκη, καλωσορίζοντας το κοινό, ενώ ακολούθησαν ο Ilias Bogdanos και οι INCO, δίνοντας το έναυσμα για ένα δυναμικό party.

Ο frontman των ONIRAMA, Θοδωρής Μαραντίνης, με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, για ακόμα μια φορά ξεσήκωσε το κοινό με την εκρηκτική του ενέργεια on stage, ενώ οι συμπράξεις του με τον Solmeister, τη Νίνα Μαζάνη, την Ιωάννα Καβρουλάκη και τον Ηλία Μπόγδανο έκαναν τους χιλιάδες θεατές να χορεύουν ασταμάτητα στο ρυθμό τους!

Συνεπείς στο ραντεβού τους για ακόμα ένα καλοκαίρι, οι ONIRAMA συνεχίζουν δυναμικά την summer tour, μετατρέποντας σε γιορτή την κάθε τους εμφάνιση.

onirama2

Επόμενοι σταθμοί των ONIRAMA:

27/07 Κύπρος, Λευκωσία

30/07 Φεστιβάλ Άρδα

10/08 Πύργος

12/08 Πόρτο Ράφτη

14/08 Καρπενήσι

15/08 Κομοτηνή

17/08 Κρήτη

19/08 Χαλκιδική

03/09 Βριλήσσια

08/09 Διόνυσος

09/09 Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας – Αφιέρωμα στον Λ. Μαχαιρίτσα (συμμετοχή)

onirama3

onirama4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos