300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Μετά τον καύσωνα, διάλειμμα… δροσιάς με μπουρίνια και καταιγίδες: Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

27 Ιουλίου 2022 14:25
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Μετά τον καύσωνα, διάλειμμα… δροσιάς με μπουρίνια και καταιγίδες: Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

test2

test2

Μετά το κύμα ζέστης των τελευταίων 24ωρων έρχεται η Πέμπτη με καιρική αστάθεια, μπουρίνια και επικίνδυνες καταιγίδες με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει άρδην τα επόμενα 24ωρα.

Μετά τον καύσωνα τα μπουρίνια

{https://www.youtube.com/watch?v=j7jbKQC67so}

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους έντονα.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

 

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια όπου προβλέπεται να φτάσει μέχρι τους 34 με 36 βαθμούς. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς και τοπικά σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις περισσότερες νησιωτικές περιοχές τους 35 με 37 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-07-22
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30-07-22

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31-07-22

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο και το Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η προειδοποίηση Μαρουσάκη
Υπενθυμίζεται πως ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης είχε απευθύνει σχετική προειδοποίηση μέσω ανάρτησής του στο facebook. Τα γεωγραφικά διαμερίσματα όπου θα απασχολήσει αυτή η διαταραχή θα είναι η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θεσσαλία με έμφαση τα δυτικά και βόρεια τμήματα, τμήματα της δυτικής - κεντρικής Στερεάς, το εσωτερικό της Πελοποννήσου με έμφαση ορεινούς και ημιορεινούς όγκους, τμήματα της Θράκης και του βόρειου κυρίως βορειοδυτικού Αιγαίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΠΟΥΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Μετά την έντονη ζέστη των τελευταίων ημερών φαίνεται πως θα ακολουθήσει έντονη αστάθεια την Πέμπτη με μπουρίνια και επικίνδυνες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας φαινόμενα που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλάζι και έντονους κεραυνούς.

Τα γεωγραφικά διαμερίσματα όπου θα απασχολήσει αυτή η διαταραχή θα είναι η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θεσσαλία με έμφαση τα δυτικά και βόρεια τμήματα, τμήματα της δυτικής - κεντρικής Στερεάς, το εσωτερικό της Πελοποννήσου με έμφαση ορεινούς και ημιορεινούς όγκους, τμήματα της Θράκης και του βόρειου κυρίως βορειοδυτικού Αιγαίου.

{https://www.facebook.com/klearhos.marousakis/posts/5239182539483198}

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΒΟΡΙΑΔΩΝ - ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Η έλευση αυτής της διαταραχής, θα προκαλέσει έντονη διαφορά πίεσης στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά με αποτέλεσμα τη σημαντική ενίσχυση των βοριάδων μέσα στη νύχτα της Πέμπτης στις αυτές περιοχές. Έτσι λοιπόν προς την περιοχή των Κυκλάδων, του ανατολικού - νότιου Αιγαίου, της Εύβοιας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής - νότιας Πελοποννήσου θα δούμε εντάσεις του βοριά κοντά στα 8 μποφόρ, εξέλιξη που με τη σειρά της θα αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ

Εξαιτίας του ότι η ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά ξηρή, είναι πολύ πιθανό σε περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες, να προκληθούν πυρκαγιές εξαιτίας των κεραυνών. Έτσι λοιπόν σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα.

ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ

Η όλη αυτή εξέλιξη που αναλύθηκε παραπάνω, θα οδηγήσει σε ικανοποιητική για την εποχή πτώση του υδραργύρου με έμφαση τα ανατολικά και βόρεια. Στον αντίποδα στα δυτικά και τα νότια η ζέστη θα παραμείνει έντονη (θερμοκρασίες της τάξης των 37 με 38 βαθμών περίπου).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πολύ καλύτερα από ό,τι στο ψυγείο: Τα κολοκυθάκια μπορούν να αποθηκευτούν για 3 μήνες όταν φυλάσσονται σε αυτό το μέρος
  • Φωτιά τώρα στη Κερατέα: Εικόνες καταστροφής από την πυρκαγιά (Βίντεο)
  • Ένας ηλικιωμένος νεκρός από τη φωτιά στην Κερατέα (Βίντεο)
  • Μύθοι και αλήθειες που αφορούν την αισθητική ιατρική
  • SEO, ταχύτητα, UX – Αυτά είναι τα μυστικά μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας
  • Συνελήφθη άνδρας που επιτέθηκε σε Γερμανό τουρίστα στο Μετρό
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Fuel Pass 2: Πότε θα μπουν τα...
Gov.gr Wallet: Σήμερα η παρουσ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

chora banner 300x250

cavo doro 22

Epimelitirio

crios beach1

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Αύγουστος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος – Αεροδρόμιο:  Διεθνής «παίκτης» κολοσσιαίων επενδύσεων αναλαμβάνει την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του

Πάρος – Αεροδρόμιο: Διεθνής «παίκτη...

04 Αυγούστου 2025
Συλλήψεις στην Πάρο

Συλλήψεις στην Πάρο

04 Αυγούστου 2025
Πάρος –15 Αυγούστου: Αλλαγές στη λιτάνευση της Ιερής και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής – Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών

Πάρος –15 Αυγούστου: Αλλαγές στη λι...

05 Αυγούστου 2025

Τελευταία Νέα

Σεισμός στην Εύβοια

Σεισμός στην Εύβοια

08 Αυγούστου 2025
Ο Τραμπ διπλασίασε το ποσό για την επικήρυξη του Μαδούρο στα 50 εκατ. δολάρια (βίντεο)

Ο Τραμπ διπλασίασε το ποσό για την...

08 Αυγούστου 2025
Πολύ καλύτερα από ό,τι στο ψυγείο: Τα κολοκυθάκια μπορούν να αποθηκευτούν για 3 μήνες όταν φυλάσσονται σε αυτό το μέρος

Πολύ καλύτερα από ό,τι στο ψυγείο:...

08 Αυγούστου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ