Έξαλλος νεαρός με τα δρομολόγια των πλοίων: «Φεύγουν νωρίς, δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε»

03 Αυγούστου 2022 19:40

O μήνας των διακοπών, ο Αύγουστος μπήκε δυναμικά. Τα λιμάνια όλης της χώρας σφύζουν από ζωή και οι επιβάτες έτοιμοι να εγκαταλείψουν το κλεινών άστυ.

Καθημερινά χιλιάδες πολίτες επιβιβάζονται στα πλοία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλοτε με ένα σακίδιο στο χέρι και κάποιοι με χιλιάδες μπαγάζια ανάλογα με το πόσες μέρες θα λείψουν και το πού θα ταξιδέψουν.

Ωστόσο, οι νέοι σύμφωνα με έναν πιτσιρικά που μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ, έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμα «μεγάλη» δυσκολία… εκτός φυσικά από το πού θα βρουν τα χρήματα… Δεν αντέχουν να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί για να ταξιδέψουν. Με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλειστά, ξενυχτούν το βράδυ και τώρα τα «βάζουν» με το ωράριο των δρομολογίων.

Ένας νεαρός που έκανε την εμφάνισή του, το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΙ από το λιμάνι του Πειραιά εξέφρασε εμφανώς νυσταγμένος το μεγάλο του παράπονο.

«Πάρο πάμε 7 μέρες. Είμαστε σερί. Τα πλοία 7:30 το πρωί τα έχουν κάνει έτσι και δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε…», είπε ο νεαρός.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZRlUAGplEyE&t=22s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos