Με μαύρο ολόσωμο μαγιό στην Πάρο - Το πραγματικό σώμα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στα 67 της

17 Αυγούστου 2022 23:33

Η Άκηστις Πρωτοψάλτη αυτή την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάρο.

Όσο συμβαίνουν οι προετοιμασίες για τη σκηνή και οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κανείς, εκείνη ξεκλέβει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει στην παραλία, αφού είναι γνωστό πως είναι λάτρης της θάλασσας, καθώς πηγαίνει και για σέρφινγκ.

Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη βουτιά της, με μαύρο ολόσωμο μαγιό και μία πετσέτα στο χέρι, ενώ δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, αλλά ούτε και ρετούς πάνω της.

«Θάλασσα κρύσταλλο στα μπλέ του Θεού !!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
 

Έγινε ανάδοχος ενός αγοριού από την Κένυα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποκάλυψε πως έχει γίνει ανάδοχος ενός αγοριού από την Κένυα μιας και χθες ήταν η «Παγκόσμια ημέρα Αναδοχής».

Η γνωστή τραγουδίστρια που είχε πριν λίγο καιρό γενέθλια αποκάλυψε ότι υιοθέτησε τον μικρό Clemens, που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου και περιέγραψε το πόσο γεμάτη νιώθει με αυτή την κίνηση.

οι φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι από το ταξίδι που είχε κάνει στην Κένυα το 2017 και ανυπομονεί να ξαναβρεθεί εκεί όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

«Το να κάνεις το καλό όσο μακρυά και αν βρίσκεται είναι άποψη ζωής. Το να βρίσκεις συμπαραστάτες στο ίδιο μήκος Κύματος είναι ΕΥΤΥΧΙΑ, το να γίνεις Ανάδοχος ενός παιδιού είναι ΕΥΛΟΓΙΑ.

Ο Εθελοντισμός είναι η ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς μα προσφέρεις παντού. Στηρίζω το ίδρυμα «ΣΟΦΙΑ για τα παιδιά» εδώ και χρόνια γιατί επιτελεί ένα συγκλονιστικό και πολύπλευρο έργο στη Κύπρο και στη Κενυα. Υιοθέτησα τον μικρό Clemens ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου (Κένυα) και Τώρα είναι στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος στη Κένυα.

Αυτά που είδα και ένιωσα αυτά που με άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Με την υιοθεσία κάνεις ένα δώρο στη ψυχή σου , το κυριότερο όμως είναι ότι κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο και του δίνεις διάδρομο απογείωσης στη ζωή του.

Παγκόσμια Μερα Αναδοχής 31/5/2021

Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι μας εκει ….το 2017. Θα ξαναπάμε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες …Κάντε και σεις ένα δώρο στη ψυχή σας. Καλή μερα !!! ΥΓ το κοριτσάκι στην τριτη φωτογραφία τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά την Σωτηρία της ψυχής … για να με ευχαριστήσει ……….. το ωραιότερο δώρο ……..».

Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε ανάδοχος παιδιού

Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε ανάδοχος παιδιού 2

.youweekly.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos