H νέα εφαρμογή ΔΕH blue με προσωποποιημένες υπηρεσίες, προνόμια και μειωμένες τιμές φόρτισης

25 Αυγούστου 2022 02:01

Η εφαρμογή ΔΕΗ blue αναβαθμίστηκε και σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να γίνετε Μέλη απολαμβάνοντας νέες προσωποποιημένες υπηρεσίες, προνόμια και μειωμένες τιμές φόρτισης!

Στην ανανεωμένη εφαρμογή μας διατηρήσαμε όλα τα πλεονεκτήματα που είχατε μέχρι τώρα και προσθέσαμε περισσότερα, για να ταξιδεύετε με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο ακόμα πιο εύκολα.

 Πλέον μπορείτε να:

- Οργανώνετε με ασφάλεια τα ταξίδια σας, προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης, με τα «Ταξίδια ΔΕΗ blue»

 - Εντοπίζετε κατάλληλα σημεία φόρτισης και να ενημερώνεστε για την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας συνδέοντάς το στο προφίλ σας/ «Τα αυτοκίνητά μου»

- Πληρώνετε εύκολα με το υπόλοιπο του πορτοφολιού σας

- Παρακολουθείτε μέσω του Show Traffic σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στο οδικό δίκτυο για καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής ΔΕΗ blue, όταν ανοίξετε την εφαρμογή, θα σας ζητήσει να κατευθυνθείτε στη σελίδα Google play / App store για να ενημερώσετε τη νέα έκδοση.

Εάν δεν έχετε ήδη κατεβάσει την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής ΔΕΗ blue, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα εφαρμογή κατεβάζοντάς την ΔΩΡΕΑΝ από το Google Play για συσκευές Android ή το App Store για συσκευές iOS.

dikaiologitika.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos