Μυστήριο με τον θάνατο της 19χρονης ναυτικής δοκίμου - Παρουσίασε υψηλό πυρετό, μπήκε σε ΜΕΘ και κατέρρευσε ξαφνικά

25 Αυγούστου 2022 13:01

Μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης πρωτοετούς Ναυτικής Δοκίμου, η οποία έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου. Νοσηλεύονται άλλα δύο άτομα.

Μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης πρωτοετούς Ναυτικής Δοκίμου, η οποία έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου.

Η 19χρονη Ναυτική Δόκιμος επέβαινε στο πλοίο "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ". Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η νεαρή κοπέλα την Τρίτη παρουσίασε υψηλό πυρετό και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο. στη Νάπολη της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιδείνωσή της ήταν ραγδαία και εισήχθη στη ΜΕΘ, όμως το πρωί της Πέμπτης η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη το Πολεμικό Ναυτικό και την οικογένειά της.

 Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: "Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της".

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δύο Ναυτικοί Δόκιμοι βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο της Νάπολη, χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Όπως αναφέρει το militaire.gr, οι δύο ναυτικοί παρουσίασαν παρόμοια συμπτώματα με αυτά που είχε παρουσιάσει και η συνάδελφος τους.

.thetoc.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos