Τζόκερ: «Δεν έχει εμφανιστεί ο νικητής» είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στη Λάρισα

26 Αυγούστου 2022 12:01

Ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ είχε συμπληρώσει 6 απλές στήλες, δίνοντας μόλις 3 ευρώ

Αίσθηση στη Λάρισα και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η τεράστια επιτυχία ενός κατοίκου, ο οποίος κατά τη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ κέρδισε το ποσό των 11,9 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που κερδήθηκαν σε τοπικό επίπεδο.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο οποίο παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο, ο Δημήτρης Παλαμίδας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες στο larissanet. «Δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός» ανέφερε ο κ. Παλαμίδας, προσθέτοντας πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το πρακτορείο του.

Παράλληλα, δηλώνει ευτυχισμένος για το μεγάλο ποσό που έδωσε στον τυχερό. Επιπλέον, τόνισε ότι η επιλογή των αριθμών στο «χρυσό» δελτίο ήταν τυχαία, ενώ συμπλήρωσε πως οι συμπολίτες προτιμούν να παίζουν Τζόκερ, αν και «δεν το πολυπιστεύουν».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου:

{https://www.youtube.com/watch?v=mEsxE2ZksWg&t=1s}

Έχοντας δαπανήσει μόλις 3 ευρώ ο υπερτυχερός κατέκτησε το ποσό των 11.978.572,56 ευρώ και πλέον η ζωή του αλλάζει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διαλογής:

Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2484ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €11.978.572,56.

 Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δεκατρείς (13) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €19.828,02 έκαστη.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/02/2021 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos