Πότε συστήνεται να κάνει τέταρτη δόση ο τριπλά εμβολιασμένος που νόσησε

29 Αυγούστου 2022 15:00

«Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και νόσησα να κάνω τέταρτη δόση;». Σε αυτή την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει σήμερα, η Μίνα Γκάγκα. Η ερώτηση έγινε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είναι ένα ερώτημα το οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν.

 Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, τόνισε ότι καλό θα ήταν να κάνουμε την τέταρτη δόση αν έχουν περάσει 4 μήνες από την τελευταία φορά που νοσήσαμε. «Εγώ θα το σύστηνα» είπε χαρακτηριστικά.

Και μετά την τέταρτη δόση να κάνω ενισχυμένη;
Πριν από λίγες ημέρες, στις 21 Αυγούστου, επίσης ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε κατά πόσο ασφαλές είναι να κάνει κανείς το νέο ενισχυμενο εμβόλιο αν έχει κάνει ήδη την τέταρτη δόση από την τηλεόραση του Mega.

Ο ίδιος απάντησε ότι «άφοβα» μπορούν να κάνουν και το νέο ενισχυμένο εμβόλιο που αναμένεται να έρθει και ας έχουν ήδη κάνει την τέταρτη δόση».

«Είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος να περιμένουμε να έρθουν τα καινούρια εμβόλια διότι δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθουν, αλλά και να έρθουν δεν μπορούν όλοι οι πολίτες να εμβολιαστούν ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να περιμένουν γύρω στον ένα μήνα, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουν μείνει “ακάλυπτοι” για 4-5 μήνες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos