Πάρος: Αίτημα για δωρεά σχολικών ειδών

19 Σεπτεμβρίου 2022 15:50

Αγαπητοί συμπολίτες και συνδημότες Πάρου και Αντιπάρου

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και μετά από σχετικά αιτήματα από γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, προτίθεται να οργανώσει διανομή δωρεάν σχολικών ειδών.

Απευθυνόμαστε σε εσάς, θέλοντας να ζητήσουμε τη συνεισφορά σας σε σχολικά είδη, όπως : τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, blanco, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ, κασετίνες, σχολικές τσάντες, κόλλες Α4, καινούρια ή σε καλή κατάσταση για την κάλυψη αναγκών των δικαιούχων του προγράμματος «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και του προγράμματος «ΤΕΒΑ» που παρέχονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η συνεισφορά σας αυτή θα είναι πολύ σημαντική για την έκτακτη στήριξη που χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ειδικά μετά τις πρόσφατες ανατιμήσεις σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

 Για πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε :

τηλ. 2284361227 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos